Steamworks
gay sauna
mon-thu 12:00–01:00, fri-sat 12:00–02:00, sun 12:00–01:00
14 reviews
Rated 3.4/5 based on 16 user reviews
Edit business info This is your business
map
Show large mapSteamworks
Roermondsplein 32
Arnhem, Netherlands

Hotel for Steamworks

Destination
Check-in
(dd-mm-yy)
Check-out
(dd-mm-yy)
 

What is it?

The biggest and latest gay sauna in the East of the Netherlands. Modern, comfy and quite cruisy.

write a review

Website

www.steamworks.nl

Website

Visiting Arnhem for Steamworks ?

Show hotels nearby on the map
Holiday Inn Express Arnhem,
Holiday Inn Express Arnhem
Nieuwe Oeverstraat 50,

Guests are required to show a photo identification and credit card upon check-in. Please note that all Special Requests are subject to availability and additional charges may apply.

8.5 based on 1847 reviews
Map
Pension Arnhem,
Pension Arnhem
De Praets 1a en 3,

Please inform Pension Arnhem in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation.

7.6 based on 72 reviews
Map
B&B 't Nieuwe Plein,
B&B 't Nieuwe Plein
Nieuweplein 22A,

Please inform B&B 't Nieuwe Plein in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation.

8.0 based on 369 reviews
Map
verzorgde kamer in monumentenpand,

Verzorgde kamer in monumentenpand is set in Arnhem, 2.1 km from Gelredome and 3.3 km from Burgers' Zoo.Verzorgde kamer in monumentenpand features free WiFi throughout the property.

9.1 based on 78 reviews
Map

When is it?

mon-thu 12:00–01:00, fri-sat 12:00–02:00, sun 12:00–01:00

Favorite of 1 Nightdudes

no photo

Add to favorites

Become a member to add favorites. Join our Nightdudes community!

LoginBecome a free member in 2 minutes

Reviews on Steamworks

Your review

Enter your details


With Facebook login your review is automaticly validated, you don't need to enter your email or the code below.
Your real Facebook name will not be used.

Verification

Type these 5 letters in the box below it for anti spam control

security code
Submit review
no photo
5 months ago   

Vaak zijn er door de week weinig bezoekers. Maar....... kom op de dinsdagen, dan kost het de helft, waardoor het ook veel drukker is. Geweldig al die lekkere mannenlijven die dan in de stoomsauna langs je heen schuren. Alle ruimtes worden dan gebruikt, heerlijke orgies waar iedereen zich heerlijk kan ontspannen. ook zijn er die dag opgietingen. Kortom: de dinsdagen zijn bij uitstek de dagen waarop mannen onder elkaar en van elkaar kunnen genieten. Echt gezellig en zeer uitdagend. Prima sauna waar je je absoluut niet hoeft te vervelen. Alles ook goed schoon.

no photo
8 months ago   

Afgelopen zaterdag voor het eerst in jaren weer eens in de Steamworks geweest vanwege Wild Wet Mansion (een feest van 28 u). Het was erg leuk en geil tot een uur of 3 's nachts: toen moest iedereen naar de club ernaast (de Mansion), omdat de sauna voor 2 uur sloot. Dit was nergens aangekondigd, maar goed: de sauna werd schoongemaakt, dus dat is wel fijn. Rond een uur of 5 mocht iedereen weer bij Steamworks naar binnen, maar dan moest er wel 10 euro betaald worden. Ook dat was niet van tevoren aangekondigd en bracht de totaalprijs op 37 euro. Als je in Arnhem woont of logeert, kun je ervoor kiezen om naar huis te gaan, maar ik moest nog minstens 2 uur op de eerste trein wachten, dus dan betaal je toch maar... Gelukkig deden genoeg andere leuke mannen en jongens dat, dus ik heb me zeker nog vermaakt, maar het is wel erg slechte reclame voor Steamworks als je zoveel klanten letterlijk in de kou zet! Voor mij was dit het laatste bezoek, terwijl ik het er vroeger altijd naar mijn zin heb gehad en nooit iets te klagen had.

no photo
9 months ago   

Gisteren voor het eerst naar Steamworks geweest. In de middag. Mooie sauna. Ik lees hier vele negatieve berichten, maar kan me daar niet in vinden. Personeel was vriendelijk en de uitgereikte handdoek was schoon. Halverwege wisselen voor een schone handdoek is geen probleem. De douches deden het allemaal met heet water. We stonden met 3 tegelijkertijd te douchen. Het was gezellig druk, dus hier en daar een lege sauna maar op een ander moment waren ze wel gevuld met meerdere mannen. Zowel het zwembad als het bubbelbad waren schoon geen nare luchtjes. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te spoelen als je dat wilt, prima geregeld dus. Aan het einde van de middag een uitsmijter gegeten en deze was van een goede kwaliteit. Zijn er punten die beter kunnen, natuurlijk. Op de bovenste verdieping waar de sex plaats vind zijn er condooms genoeg maar is geen glijmiddel aanwezig. Was prettig geweest. Kun je zelf niet meenemen. Schijnt er in het verleden wel geweest te zijn. De kelder waar de kluisjes zijn en je je omkleed is niet groot. Als je met 2 personen bij elkaar in de buurt staat is dat niet te doen. Ga ik nog wel eens terug naar deze sauna. Ongetwijfeld.

no photo
over a year ago   

Slechte entree '! Arrogant en onvriendelijk personeel ! En ik ben wat gewend .. NZ Sauna is vriendelijker en zelfs daar kunnen ze arrogant zijn , ook loopt er weinig volk ! Triest beetje een bolke effect ! Nee ..Geef mij maar het kleine sauna NZ .
Klein maar wel perfect georganiseerd .

no photo
over a year ago

Steamworks is vooral mooi en ruim opgezet. Maar die keren dat ik er was, was het ook heel rustig, dus loop/zit je daar in je eentje. Mijn favoriet is de stoomruimte, maar in de paar keer dat ik daar zat kwam er al die tijd niemand anders naar binnen. Dan een filmpje kijken, ook niemand te vinden. Misschien in het weekend, maar doordeweeks zien ze mij daar niet meer.

no photo
over a year ago   

Zeer slechte sauna, was er voor het eerst maar gelijk een slechte ervaring. kreeg een stinkende handdoek, een nieuwe was wat beter maar nog niet goed. Douches zijn er 4 van kapot, 1 doet het maar eerst erg heet, daarna koud/lauw. Bubbelbad waar je stinkend uitkomt, want er wordt in getrokken en weet ik wat nog meer, gatverdamme! Stoomkabine ruikt naar schimmel. Douches op de 2e verdieping( 2 stuks maar) alleen koud. En bij vertrek zeer arrogant personeel en mensen achter de bar die lacherig doen.

Kortom, een zeer slechte sauna waar ik nooit meer naartoe ga! Raad iedereen af hier naartoe te gaan.

no photo
over a year ago   

Bad entrance for older people , towels smells not fresh .... But I get another towel after complaint by Bartender , Bartender friendly ! , on ground floor there were some troubles with the shower buttons [ some does not work , or very shortly ] , The bubblebath not very clean and smells.The steamsauna does not work at the moment i was there and is not compensated in de entrance deposit.There is a much to do if steamworks want more tourists or foreign people there ! Not worth to come from far 4 a possible cosy time.

no photo
over a year ago

Beste mensen, wanneer jullie iedere maandag een bi-dag organiseren, willen jullie dat dan alsjeblieft GROOT op de website publiceren? En niet ergens onderop? Nu kom ik na anderhalf uur in de trein vanuit Noord- Holland in een Swingersparty terecht? Met wel heel vrouwen? In een homo-sauna? Genoeg lekkere kerels, daar niet van, maar die geven dus geen sjoege. En omdat ik een piemel heb betaal ik euro 19.- en iedere willekeurige dame 6? En zoals Willem Besselink al 6 maanden geleden schreef: Is het idee om die douches te repareren? Thnx!

no photo
over a year ago

Geachte manager van sauna Steamworks,

ik ben er niet zeker van dat u/je deze review leest. Gezien het feit dat de laatste review hier 4 maanden geleden is geschreven en ik de daarin beschreven situatie afgelopen dinsdag nog steeds zó aantrof. Ik had de afgelopen maanden ook al twee maal mijn beklag gedaan bij de receptie. Maar er verandert niets.

Laat ik voorop stellen dat ik de sauna als ambiance heel prettig vind. Maar het gaat nu om de faciliteiten: de douches zijn zéér gebruiksonvriendelijk. Als je de button [met veel kracht!] hebt ingedrukt, komt er de eerste minuut bijna kokend water uit. Als dan het water op de juiste temperatuur is, slaat het mechaniek uit. Dat is eigenlijk al een paar jaar aan de gang. Maar wat er onlangs is gebeurd is de limit. De douches werken helemaal niet meer. Dat is behalve gebrek aan comfort [en dat is toch het hart van een sauna....?] ook heel onhygiënisch. En daar bent u [bij wet] toe verplicht.

Het comfortniveau daalde diezelfde dag nog eens een paar punten omdat het jacuzzi bad niet warm genoeg was. Daar kwam ook in de loop van de middag geen verandering in. Er werden wel kaarsen ontstoken, maar ik neem aan dat dat niet als compensatie bedoeld was. Kennelijk voor de sfeer, maar heer of mevrouw manager daar ontbreekt het helemaal niet aan in jullie sauna Maar de faciliteiten zijn aan opwaardering toe!

Ik zal de komende maanden nog een keer komen, als dan de faciliteiten niet verbeterd zijn, is dat de laatste keer dat ik deze sauna bezocht heb. En... ik heb niet het idee dat ik de enige ben, daar betaalt toch geen mens 18,50 euro voor!

PS lees ook de review van 6 juli 2014

no photo
over a year ago   

Good facilities but cannot compete with Amsterdam. During the week, it is boring. On Sunday, it is mostly ok.
If you stay there a long time and make use of the bar, be sure to know how much you have to pay when you leave, since sometimes they make mistakes...

no photo
over a year ago   

Went to steamworks on Thursday. Spent there the whole day. Me and my partner have been to a few saunas in europe, and this one was by far the most hygienic, best facilities and very friendly staff. Will def go back.

no photo
over a year ago   

Als beginnende sauna bezoeker vond mijn partner en ik "Steamworks" ideaal!! Waren eerst op een donderdag geweest vooral ook om de sfeer te proeven en ondanks dat het rustig was, echt super genoten!!
Ziet er mooi uit, super schoon en heerlijk om te relaxen...als je zin hebt kan je ook flink sexen in de cabines op de bovenste etage!!

Zaterdag waren we weer van de partij, het was wel wat drukker en er waren mannen van jong tot oud...
Eten is ook uitstekend al vanaf 10,- krijg je een vol bord met super lekkere gerechten!!

Wij hebben weer super genoten en weten nu zeker dat we hier vaak zullen komen!!

Van ons een dikke tien en zeker ook voor de bediening TOP Sauna!!

photo Ishwana Daweshe
over a year ago   

the best i ever been and i go there any time no matter if just to chill are sex wow i love you Steamworks jamaicanboy

photo Gilbert
over a year ago   

Steamworks is currently one of the most popular saunas in the Benelux. It's clean, modern and cruisy. Watch out for the special events like the foam-parties: those are very popular and highly recommendable if you like to play and have fun where & when you like: on those events sexs is allowed throughout the whole sauna. On ‘normal’ day’s sex is only allowed on the fourth floor; where you will find cabins, darkrooms, labyrinth, large cinema, sling, etc. etc.). Free condoms and lubricant are also easy to find on this floor as well. On Sundays, and on the youngster night - you will find a very dynamic, but mostly young (18-35) crowd.

Write a review

Feedback

Is the information about Steamworks here correct?