Steamworks

The biggest and most popular gay sauna in the East of the Netherlands. Modern, comfy and quite cruisy.

men onlygaylockersdarkroomprivate cabinscruising areasteamroom

Steamworks details

hours icon
Monday12:00 - 01:00Tuesday12:00 - 01:00Wednesday12:00 - 00:00Thursday12:00 - 00:00Friday12:00 - 01:00Saturday12:00 - 02:00Sunday12:00 - 01:00
location icon
Steamworks
Roermondsplein 32
Arnhem
map marker icon
show on map
review icon
website icon
facebook icon
instagram icon
send feedback

Hotel near this location

Find a hotel or apartment near Steamworks

Fri
Mon

Visiting Arnhem for Steamworks?

Holiday Inn Express Arnhem
8.4
2889 reviews
map marker icon
hotel icon
127 rooms
Best Western Plus Hotel Haarhuis, Arnhem
8.4
1929 reviews
map marker icon
hotel icon
124 rooms
Hotel Old Dutch, Arnhem
7.6
291 reviews
map marker icon
hotel icon
21 rooms
Hotel Molendal, Arnhem
8.7
606 reviews
map marker icon
hotel icon
16 rooms
Show hotels nearby on the map

Reviews on Steamworks

Your review or experience


over a year ago
  

Vaak zijn er door de week weinig bezoekers. Maar....... kom op de dinsdagen, dan kost het de helft, waardoor het ook veel drukker is. Geweldig al die lekkere mannenlijven die dan in de stoomsauna langs je heen schuren. Alle ruimtes worden dan gebruikt, heerlijke orgies waar iedereen zich heerlijk kan ontspannen. ook zijn er die dag opgietingen. Kortom: de dinsdagen zijn bij uitstek de dagen waarop mannen onder elkaar en van elkaar kunnen genieten. Echt gezellig en zeer uitdagend. Prima sauna waar je je absoluut niet hoeft te vervelen. Alles ook goed schoon.


over a year ago
  

Gisteren voor het eerst naar Steamworks geweest. In de middag. Mooie sauna. Ik lees hier vele negatieve berichten, maar kan me daar niet in vinden. Personeel was vriendelijk en de uitgereikte handdoek was schoon. Halverwege wisselen voor een schone handdoek is geen probleem. De douches deden het allemaal met heet water. We stonden met 3 tegelijkertijd te douchen. Het was gezellig druk, dus hier en daar een lege sauna maar op een ander moment waren ze wel gevuld met meerdere mannen. Zowel het zwembad als het bubbelbad waren schoon geen nare luchtjes. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te spoelen als je dat wilt, prima geregeld dus. Aan het einde van de middag een uitsmijter gegeten en deze was van een goede kwaliteit. Zijn er punten die beter kunnen, natuurlijk. Op de bovenste verdieping waar de sex plaats vind zijn er condooms genoeg maar is geen glijmiddel aanwezig. Was prettig geweest. Kun je zelf niet meenemen. Schijnt er in het verleden wel geweest te zijn. De kelder waar de kluisjes zijn en je je omkleed is niet groot. Als je met 2 personen bij elkaar in de buurt staat is dat niet te doen. Ga ik nog wel eens terug naar deze sauna. Ongetwijfeld.

Events, dates, locations and content may be subject to change. Always check with organizer before making travel plans