Reviews gay Arnhem 2019

Steamworks


over a year ago
  

Vaak zijn er door de week weinig bezoekers. Maar....... kom op de dinsdagen, dan kost het de helft, waardoor het ook veel drukker is. Geweldig al die lekkere mannenlijven die dan in de stoomsauna langs je heen schuren. Alle ruimtes worden dan gebruikt, heerlijke orgies waar iedereen zich heerlijk kan ontspannen. ook zijn er die dag opgietingen. Kortom: de dinsdagen zijn bij uitstek de dagen waarop mannen onder elkaar en van elkaar kunnen genieten. Echt gezellig en zeer uitdagend. Prima sauna waar je je absoluut niet hoeft te vervelen. Alles ook goed schoon.

Steamworks


over a year ago
  

Afgelopen zaterdag voor het eerst in jaren weer eens in de Steamworks geweest vanwege Wild Wet Mansion (een feest van 28 u). Het was erg leuk en geil tot een uur of 3 's nachts: toen moest iedereen naar de club ernaast (de Mansion), omdat de sauna voor 2 uur sloot. Dit was nergens aangekondigd, maar goed: de sauna werd schoongemaakt, dus dat is wel fijn. Rond een uur of 5 mocht iedereen weer bij Steamworks naar binnen, maar dan moest er wel 10 euro betaald worden. Ook dat was niet van tevoren aangekondigd en bracht de totaalprijs op 37 euro. Als je in Arnhem woont of logeert, kun je ervoor kiezen om naar huis te gaan, maar ik moest nog minstens 2 uur op de eerste trein wachten, dus dan betaal je toch maar... Gelukkig deden genoeg andere leuke mannen en jongens dat, dus ik heb me zeker nog vermaakt, maar het is wel erg slechte reclame voor Steamworks als je zoveel klanten letterlijk in de kou zet! Voor mij was dit het laatste bezoek, terwijl ik het er vroeger altijd naar mijn zin heb gehad en nooit iets te klagen had.

Steamworks


over a year ago
  

Gisteren voor het eerst naar Steamworks geweest. In de middag. Mooie sauna. Ik lees hier vele negatieve berichten, maar kan me daar niet in vinden. Personeel was vriendelijk en de uitgereikte handdoek was schoon. Halverwege wisselen voor een schone handdoek is geen probleem. De douches deden het allemaal met heet water. We stonden met 3 tegelijkertijd te douchen. Het was gezellig druk, dus hier en daar een lege sauna maar op een ander moment waren ze wel gevuld met meerdere mannen. Zowel het zwembad als het bubbelbad waren schoon geen nare luchtjes. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te spoelen als je dat wilt, prima geregeld dus. Aan het einde van de middag een uitsmijter gegeten en deze was van een goede kwaliteit. Zijn er punten die beter kunnen, natuurlijk. Op de bovenste verdieping waar de sex plaats vind zijn er condooms genoeg maar is geen glijmiddel aanwezig. Was prettig geweest. Kun je zelf niet meenemen. Schijnt er in het verleden wel geweest te zijn. De kelder waar de kluisjes zijn en je je omkleed is niet groot. Als je met 2 personen bij elkaar in de buurt staat is dat niet te doen. Ga ik nog wel eens terug naar deze sauna. Ongetwijfeld.