Club Church

logo Club Church
Club Church
gay club · play and cruise party · cruise bar
wed 20:00–01:00, thu 22:00–04:00, fri-sat 22:00–05:00, sun 20:00–04:00
77 reviews
Rated 3.7/5 based on 119 user reviews
Edit business info This is your business
map
Show large mapClub Church
Kerkstraat 52
1017 GM  Amsterdam, Netherlands

Hotel for Club Church

Destination
Check-in
(dd-mm-yy)
Check-out
(dd-mm-yy)
 

What is it?

Church is a very popular gay dance & cruise club at the Kerkstraat (near Leidsestraat).

Some nights have strict dress codes, others not. Some nights are about gay fetish and / or men only action while other days are just for dancing and drinking.

You enter the club via the coat check, where you can also pay the entrance fee (varies per night). You get a coat hanger, put your stuff on it and the hand it over to one of the coat check guys. For the underwear nights you can leave all your clothes there, and they give you a little plastic bag for your money, which you can put in your socks.

On the ground floor there is the bar (cash) and dance floor. On the upper balcony is a cruising space.

The toilets are in the basement, there you find also a shower (towels can be rented). Next to the toilets are some private cabins, and a large dark room.

write a review

Features

friendly staff, coat check, live DJs, dance floor, shows, gogo dancers, darkroom, private cabines, cruising area, golden shower area, smoking area, security

Website

www.clubchurch.nl

Online tickets

Ticket shop

Click on a ticket to buy directly online.

Visiting Amsterdam for Club Church?

Show hotels nearby on the map
Greenwoods Blue Apartment

Greenwoods Blue ApartmentGreenwoods Blue Apartment  

Distance 0.1 km, 1 rooms, 3 reviews, score 9.5
- Free WiFi
Amsterdam Downtown Hotel

Amsterdam Downtown HotelAmsterdam Downtown Hotel  

Distance 0.1 km, 24 rooms, 1226 reviews, score 7.1
- Free WiFi - Parking space
Canal Belt apartments - Leidse Square area

Canal Belt apartments - Leidse Square areaCanal Belt apartments - Leidse Square area  

Distance 0.1 km, 8 rooms, 86 reviews, score 7.8
- Free WiFi - Parking space
Brem's Apartments

Brem's ApartmentsBrem's Apartments  

Distance 0.1 km, 2 rooms, 51 reviews, score 9.6
gay friendly - Free WiFi

When is it?

Event dates
28
Sat 28 Mar
22:00 - 05:00

Club Church Various Nights

Check the calender to see which great party we have on Saturdays!
29
Sun 29 Mar
16:00 - 20:00

Club Church S.O.S

flyerSex on Sunday! Dress code: shirtless, underwear or naked. Men only. € 10, € 5 for guys 26 and under.
29
Sun 29 Mar
20:00 - 04:00

Club Church Bi(Z)onderbroek

flyerDrop your pants and dance! Dress code: underwear (briefs, boxers, & jocks), lingerie, swimwear, sports shorts or naked. All genders and sexualities welcome! 20:00 - 04:00. € 6. Most drinks € 2.50!
31
Tue 31 Mar
20:00 - 01:00

Club Church K!NK - Golden Shower

flyerKinky parties for beginners to experienced guys. Dress code: kinky, fetish, naked or jockstrap. Men only
01
Wed 01 Apr
20:00 - 01:00

Club Church Naked Bar

flyerAmsterdam's only naked bar, relaxed and cruisy atmosphere. Dress code: shoes only. Men only. € 10, incl. first drink.
02
Thu 02 Apr
22:00 - 04:00

Club Church Blue

flyerVery popular Thursday club night. Kooky Klubbing with the House of Hopelezz. All genders and sexualities welcome. € 6 (most drinks just € 2,50)
03
Fri 03 Apr
22:00 - 05:00

Club Church (Z)onderbroek

flyerDrop your pants and dance! Dress code: underwear (briefs, boxers, & jocks), swimwear, sports shorts or naked. Men only. € 10
04
Sat 04 Apr
22:00 - 05:00

Club Church (Z)onderbroek

flyerDrop your pants and dance! Dress code: underwear (briefs, boxers, & jocks), swimwear, sports shorts or naked. Men only. € 10
04
Sat 04 Apr
22:00 - 05:00

Club Church Various Nights

Check the calender to see which great party we have on Saturdays!
05
Sun 05 Apr
16:00 - 20:00

Club Church Twinks orgy

flyerExclusively for guys 32 & under. Bring ID for age check (no copy!). Dress code: shirtless. All drinks just € 2.50.
12
Sun 12 Apr
04:00 - late

Club Church Wasteland after party

flyerThe official after party of Wasteland! All genders and sexualities welcome. Dress code: fetish! 04:00 - late. € 15
18
Sat 18 Apr
22:00 - 05:00

Club Church Big Blue

flyerParty with The House of Hopelezz! All genders and sexualities welcome. € 10
25
Sat 25 Apr
22:00 - 05:00

Club Church Hoerenbal - Hipster Hysteria

flyerEmbrace a lifestyle of independent music labels, fixie bikes, vintage clothes and artisanal coffee during Hoerenbal - Hipster Hysteria! All genders and sexualities welcome. € 12,50

Favorite of 52 Nightdudes

no photo photo dragonboy photo Lemming photo fistrik photo Haico photo LeoPol photo Sfynxx
show all Nightdudes

Add to favorites

Become a member to add favorites. Join our Nightdudes community!

LoginBecome a free member in 2 minutes

Friends of you going to Club Church

Connect with facebook

To see more people who are going here

Reviews on Club Church

Your review

Enter your details


With Facebook login your review is automaticly validated, you don't need to enter your email or the code below.
Your real Facebook name will not be used.

Verification

Type these 5 letters in the box below it for anti spam control

security code
Submit review

-

no photo
16 days ago   

Ik heb in het verleden zeker lol gehad tijdens de Naked Bar, maar vanavond was er weer eens geen zak aan. Er liepen hoofdzakelijk oudere mannen rond en er was weinig actie te beleven. Het personeel was zoals altijd vriendelijk en zag er leuk uit, maar een feestje als dit staat of valt toch met het publiek dat het aantrekt.

-

no photo
28 days ago

De DBA meter is verplaatst ivm de nieuwe plek van de DJ booth. Als je het wil weten: hij hangt boven aan het plafond, zeg maar zo'n beetje boven de oude DJ booth plek helemaal boven tegen hoge plafond. Microfoon ervan is nog steeds op dezelfde plek als ervoor (namelijk midden bar aan balkonnetje daarboven, naar voren gericht)

-

no photo
28 days ago

@Michael en @Pierre,

Blijkbaar doelt Michael op een ander die in het verleden ook opmerkingen heeft gehad over de harde muziek en zie je "Pierre" daarvoor aan. Nou die persoon uit het verleden, n'paar jaar geleden, dat was ik en heeft toen heeft een hele wetenschappelijke verhandeling over schadelijke geluidsniveaus geplaatst. Ik ben toch blij dat ik niet de enige ben die dat constateer. Want ik dacht "ze zien mij als een zeur", maar het is geen zeuren, het is echt bewezen dat het schadelijk is en er wordt genoeg voor gewaarschuwd ! en ben dus niet de enige.
Het is absoluut zeker dat de schade langzaam opgebouwd wordt en als jongere merk je dat nog niet. Maar op latere leeftijd komt het als een optelsom van al die keren in clubs en of als DJ, opeens later tot uiting en dan kan je je wel voor de kop slaan dat je toen er niet op gelet hebt en loop je met een dreinende suis en piep in je hoofd die nooit meer weggaat. Dus dat betekent dat de meeste jongeren van nu, later dit overkomt. Dus er komt een hele sjacherijnige generatie aan, nou gezellige tijd hoor over 10 / 20 jaar, dat wil je niet meemaken.
Het is nu ook de eerste generatie die van jongs af aan in hoge geluidsniveaus staat, daarom wordt het nog niet herkent. Eigenlijk zullen alle clubs en DJ's in de toekomst verantwoordelijkheid moeten afleggen, als blijkt dat een hele generatie gehoorschade en daardoor ook tinnitus heeft, het is hetzelfde als schade toebrengen aan de integriteit van het menselijk lichaam, wat veel ziektekosten met zich mee zal gaan brengen en wie gaat dat betalen?

Het viel me op dat de laatste maanden opeens de DBA meter weg is, dus er is geen controle meer, is die kapot of zo? Of is het beleid onmenselijker, zakelijker, dommer geworden?

Toentertijd had ik een goede reactie van Richard K. ook omdat hij arts is en het verhaal begreep, maar blijkbaar heeft hij niets meer te vertellen in de club en is daarom ook de DBA meter weg.

Michael, het zou goed voor je ontwikkeling zijn om inderdaad eens te gaan googelen naar Tinnitus en lawaaidoofheid, dan zal je op latere leeftijd dankbaar zijn dat je die wetenschap hebt en later van veel ellende verschoont blijft, door die wetenschap toe te passen op jezelf.

Verder (op het geluidsniveau na), vindt ik het wel een goede club, met interessante thema's, zoals Ladz, Hoerenbal, s.o.s. fight club, enz. en

dat mag van mij wel zo blijven.

Ik doe nu meestal oordoppen in, alleen dan is het jammer dat daardoor niet gezellig kan praten met anderen, dus ten koste gaat van het sociale contact, dus het wordt dan maar alleen maar seks in de kelder en dat is jammer, je wilt ook eens sociaal praten of lolbroeken met anderen aan de bar.

-

no photo
2 months ago

Sorry, maar ik kan me niet geheel van de indruk onthouden dat je gewoon beetje gefrustreerd in Amsterdam rondloopt en dat er toch niets goed genoeg voor je is. Daarnaast lijkt het wel dat je onder andere namen elke keer op Nighttours Amsterdam dezelfde frustraties loopt te uitten bij dezelfde lokatie. (waar je dus blijkbaar toch elke keer weer heen gaat)

80db is een schrijntje vergeleken met de 100db zoals in Paradiso en dergelijke. Je mag 8 uur non stop in 80db staan voordat je schade kan oplopen, 4 uur non stop bij 83db. Maar je staat nooit 8 uur non stop ook echt in 80db en al helemaal niet 4 uur non stop in 83db.
Tenminste: je hoeft niet de hele tijd voor de speaker op de dancevloer voor te staan. Meer naar voor of achter en je zit al uit de 80db/83db.

Maar ik laat het hierbij: ik hoop dat je nog enigszins geluk in je leven in Amsterdam vindt. En dat meen ik oprecht.

-

no photo
2 months ago   

Michael, het gaat me niet alleen om het volume; het is ook nog eens achterhaalde kutmuziek. Je denkt toch niet dat ze in Londen of Madrid op dit soort boerse hoempapa-techno de voetjes van de vloer gooien? Alleen saaie Amsterdamse nichten doen dat.

En daarnaast is een volume van tegen de 80 decibel echt te hard (hoewel wettelijk toegestaan). Informeer je eens over lawaaidoofheid, in plaats van zomaar wat te brullen op een website.

-

no photo
2 months ago

Het is een dance/club/cruise feest op vrijdag.... wat verwacht je dan qua muziek volume? Ga dan naar de niet-club-sex feesten in Church.

-

no photo
2 months ago   

(Z)onderbroek was redelijk, vrijdag. Ik heb twee geile gasten in de sling geneukt. Er staan hier leuke jongens achter de bar, alleen wel jammer van die keiharde kutmuziek.

-

no photo
2 months ago   

Half-empty venue, shit music, lots of old guys and very little sex going on. (Z)onderbroek can be fun sometimes, but when it’s bad it’s *horrid*.

-

no photo
2 months ago   

Good club. Three floors with a good size bar. Stage which is used for shows. Went on a Sunday early evening and stayed for a couple of hours. Friendly staff. Dresscode was underwear or naked. Many naked. Has a couple of slings, one in a private location, the other public. Good range of guys - had loads of fun.

-

no photo
3 months ago   

Crap music. Half-empty venue (on a Friday night!). Lots of grandpas. I nearly puked.

-

member photo irishjohn
4 months ago   

LADZ Party is probably one of the best sportswear parties in Europe. It never fails! There can be a long queue so do yourself a favour and get there early. Sportswear is sexy and so are the boys in there. No attitude, great sounds and a tightly run evening so well done to Haico and all the Ladz staff. Can't wait for the next party and just wish it was on once a month!!

-

no photo
6 months ago   

I have definitely had fun here in the past, but lately Sex On Sunday has degenerated into a smelly-old-people party. For a younger guy, it's like being surrounded by a bunch of shit-and-popper-scented crocodile-leather suitcases, some of which are desperate to fuck you. Amsterdam is a sad, un-sexy place.

-

no photo
6 months ago   

-

member photo dutchhotman
7 months ago   

I love church, the staff is sooooooo friendly, awesome place to just dance and do everything u love to do:-) Z-onderbroek is one of my favourites just dancing in ur undies:-) and there are ALL kinds of guys in this club:-) enough for everyone i guess......:-)

-

member photo hslut
9 months ago   

For a true hot exhib bottom (and real sexperformer on stage)like me, this is the hottest place in Amsterdam!!!
People are cool , with no attitude, always open and the place is really great!
With an other guy, i've danced and fucked "on stage" and made a real dildos show in front of 200 or 300 guys !
it was crazy and cool !!!
i should come back with more fetish clothes and sex toys to show my sexperformer talents !!!
Bob HSLUT

-

no photo
10 months ago   

great place

-

no photo
over a year ago

Last Friday (Jan 11) was my first time at Church. I joined the underwear party and, hell, I did love it. The place was full of hot men (and when I write hot I mean hot - and believe me, I am picky!), most of them in their 20s and 30s. Not only extremely good looping, but also nice - I have witnessed no bitchy behaviour whatsoever. The very reason for the top quality must be the fact that everyone has to get off clothes. But don't feel scared off, you don't need to look like a porn star. Neither am I and still I fucked a couple of hot guys, incl. a gang bang action on a sweet but sexually demanding twink and a very handsome gentleman from the US (who then also got laid by a local with a monster cock). There was so much action I was difficult to decide, which intercourse to join. I will defnitely visit Church again soon.

-

no photo
over a year ago   

I went to a Furball party here - sex downstairs, sex and cruising upstairs, lots of dancing in the middle. The place was packed full of hot bears and hairy guys. Would definitely go back to another Furball party (or any party) here!

-

no photo
over a year ago   

Church is by far the nicest place in Amsterdam for ME to go out. Great theme parties, friendly staff, good music, great mixed crowed (twins, bears, fetish, etc act), nice areas to have sex, good door polity with the best security guys in town!
No attitude club. For people who like to express themselves in any way they want, and have respect for others. Which doesn't mean you have to like everything.
For New Years Eve the night was just the best again. Open to anyone, men and women. A great Hedonist feeling. As someone described before "as if ShortBus stopped at Club Church!"

-

no photo
over a year ago   

My first time at Church was for the Sunday night underwear party. I had a great time! There was a leather event earlier in the day so a handful of leather guys were lingering. The crowd didn't start arriving until about midnight and even then it was probably 30-40 guys. Most guys were younger (mid 20s to mid 30s). Some were older. Everyone was in undies (everything from boxer briefs to jockstraps) and some of the older guys were completely naked. Mostly, it was a stand and mingle kind of crowd with everyone standing around the bar or dancing on the dance floor. Occasionally, the main floor would clear out and most everyone could be found downstairs in the play area. I'm not usually a sex club kind of guy, but had a great time. I met a couple of younger guys from different countries and made good use of the private cabins downstairs (which supply lube, condoms, and paper towels). If you are in Amsterdam, definitely check out Church. I'd definitely go back for the underwear party.

More reviews on Club Church (57)Write a review

Feedback

Is the information about Club Church here correct?

Contributions and updates by:
photo roolootjephoto Dannyphoto Haico